Lauantai Surfing, 8. kesäkuuta 2019

0 Comments

“Kauneus pitäisi alkaa sydämessä sekä sielu, muuten kosmetiikka on hyödytöntä.” – Coco Chanel
Hiya, ystävä. Suuri aamu ihastuttavasta Cambriasta Keski-Kalifornian rannikolla. Olen täällä muutaman päivän ajan lyhyen syntymäpäivän ajan. Hearst Castle on 15 minuutin päässä, samoin kuin olemme menossa siellä kiertueelle pian.

Minulla on ollut tämä lainaus Coco Chanel -merkinnästä hetkeksi, samoin kuin mielessäni pari päivää, koska olen uskonut paljon kiitollisuudesta. Kun pidän mielessä, että olisin kiitollinen siitä, mitä elämässäni on mitä tahansa elämässäni, vaaleampi henki tuntuu sekä täydellisemmältä hyvin.

MAINOS

Ja se ei ole vain kiitollinen suurista asioista. Se on helppoa. Mielestäni on vaikeampi pitää mielessä, että jopa elämän vaikeudet ovat mahdollisuuksia oppia, joten yritän pitää mielessä Don minun kiitolliset suojalasit löytämään tarkalleen, kuinka olla empaattinen, kinder, kärsivällisempi ja siro.

Puhuminen asioista Olen kiitollinen tänään sekä joka päivä … Sano kiitos sinulle pysähtymisestä. Ymmärrän, että voit viettää tämän hetken viikonlopun lukemiseen, mitä haluat, mutta valitsit pysähtymään MBB: llä, samoin kuin arvokas lahja – lahja jonkun aikaa, samoin kuin olen niin kiitollinen siitä.

Onko se vain minä, vai onko kohde tehdä suuren työntöä laajentaakseen kauneusosansa? Näyttää siltä, ​​että viikoittain heillä on uusi rivi, jota en ole koskaan kuullut aiemmin. Viimeisin on Lontoossa perustuva meikki pakkomielle, brändi, joka on ymmärsin kohtuuhintaisia, pigmentoituja tuotteita. Heidän kiilto on noin 6 dollaria, Palettes on 10 dollaria sekä 15 dollaria, sekä korostin on $ 5.

Nämä ovat parhaita meikkiä turhuus sisustussuunnittelijoiden mukaan. Muutamat niistä ovat myös kohtuuhintaisia.

Tilassa mietin, mitä muistio on …

My Makeup Boo, Sir John, on uusi kokoelma Collab, joka tulee Disney Lion King elokuvateema.

4 meikkitaiteilijat hajottavat henkilökohtaiset ihonhoito rutiinit

Ja koska en ole – niin salaa pakkomielle, täällä on 12 Meghan Marklen suosituista kauneuden tuotteista.

Tämä tapahtuu, kun varustat AI-hermoverkon nimeämään kissoja.

New Yorkin täsmennetys on kieltänyt kissojen kieltämistä.

Onko yksi todella vaatimus aurinkovoidetta hiuksistaan?

Ollut pomppinut tähän koko viikon ajan

Rakasta minua Mel Robbins

Ole hyvä.

Oh, samoin kuin ennen kuin lähden vähän, FYI, juuri tilanteessa et tiennyt, jos kerrot kolmen vuoden ikäisen naisen, joka kuluttaa Disney Princessesin kanssa, että aiot “kuulla linnaa” Hän aikoo toistuvasti kysyä, hän aikoo tyydyttää Belle, Jasmine sekä Cinderella.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

MAINOS

On ihana loput viikonloppuna. Keskustele pian.

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *