Lauantai Surfing, 17. helmikuuta 2018

0 Comments

ilahdutti lohdirata, makeiset! Ole hyvä ja syytä minut, kun slam tämä kuppi kahvia, jonka kehoni tarvitsee epätoivoisesti …

Ah … voimme puhua kengistä toiseksi?

MAINOS

Kyllä, “ohjelmasta voimme” on ainoa hyväksyttävä vastaus täällä. Ymmärrät tämän, eikö?

Damn, nämä kiinalaiset pyykinpesukoneet kalusteet? Freakin ‘DSW Taunting minua sekä pelien pelaaminen minun? Sydän …

Tiedät, minulla on kaksi tai kolme paria kiinalaista pesulakengät vuosien varrella, samoin kuin kaikki olivat erittäin epämukavia. Sekä en edes usko, että yksi heistä kesti paljon yli vuoden. Joten miksi – miksi?! – Minulla on lusty ajatuksia näistä pyhien sateenkaaren asunnoista?

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Mielestäni olen, “Karen, he ovat asuntoja. Asunnot ovat yleensä melko mukavia … saatat myös tarttua joitakin kaaritukea “sekä ja he ovat sateenkaaren, joten he valitsevat kaiken. Jopa mustat joustavat housut! TOE: n katsominen – se on terävä, ei kuitenkaan noita. Saatat ehdottomasti käyttää näitä kenkiä … ”

Tämä on voimaa vakuuttamista, jotka sekoitetaan pitämään minua!

Minun täytyy joutua popiin samoin kuin kokeilla niitä …

Joo, minä vain kokeilla niitä, samoin kuin jos he ilmenevät olemaan mukava (* ylittävät sormet *), ehkä he tulevat talon kanssani.

Vau, huono. Se oli paljon ramping? Kengät.

Entä valon lukeminen nyt? Täällä on joitain artikkeleita, joita pidin tällä viikolla …

Yksi mahtava ironinen asia meikki on, kun tekniset taidot ovat niin poikkeuksellisia, joita et voi edes kertoa, että siellä on minkäänlaista meikkiä, kuten liikkeellä kuvia joskus. Pohjimmiltaan, saan hajamielinen helposti, jätkä, ja jos on jotain “pois” hahmon käsittelystä tai hiuksista, huono El Hub päätyy kuulemiseen koko elokuva (“omg, että kaveri kulkee! He ovat niin epätasainen. En voi ottaa sitä, babe! “).
Tämän vuoden hienoimpiin meikkiin sekä kampausakatemian palkinto – Victoria & Abdul, pimein tunti sekä kysymys – joista minulla ei ollut mahdollisuutta nähdä vielä suuria eri taitoja, protetisesta vanhaan kouluun, valoon sekä varjostukseen.

Makeup todella jäädyttää Pyeongchangin talvi-olympialaisissa toimittajien kasvot.
Kalifornian tyttö, tämä puhaltaa mieleni. Ilmeisesti, jos et halua sotamaali jäädyttää, estää vesipohjaiset voiteet sekä säätiöt. Valitse öljypohjaiset tuotteet sen sijaan.

En ole koskaan edes tarkistanut sarjakuvaa, mutta todella haluan nähdä musta pantteri hiukset, meikki sekä puvut! Tämän fashionista pala, joka kulkee kohtausten takana Camille Friend, Black Panther Hair Department Head, Emmy-ehdokkaat sekä Marvel Vet sekä Joel Harlow, Makeup Designer, Oscar Champion sekä Buffy Alum, “… luominen Korvaus on joukkue, joka alkaa ammattitaitoisilta kuvittajilta Marvel Visual Studiosissa, mukaan lukien Ryan Meinerding, Visual Edennuksen johtaja sekä Anthony Francisco, vanhempi visuaalinen edistyskuva. He loivat pukuidean sankarin (ja konna) puvuille, jotka tarjosivat sitten Oscar-nimitetyn pukusuunnittelija Ruth Carterin antamaan elämää – yhdessä 1000 puvusta Royals, soturit sekä Wakanda, Plus ylimääräiset baddies, sivulliset sekä taustaliikkeet. ”

Pidän snooping näköinen sisällä taloja. Tarkoitan, ettei se ole kuin mennä ympärille naapurin ikkunoihin minun pities tai mitään (usein, haha!), Kuitenkin, kun suosittuja ihmisiä laittoi sijainnit myytäväksi verkossa, olen “Lemme katso nämä suihkutilan kalusteet , tyttö. Sinulla on lehtipuu käytävällä? Kujertaa’.”
Tästä muistiinpanosta Jerro Blandino, myös kosmetiikkaa käsittelevä luoja, myy LA-taloa 3 miljoonan dollarin buckaroos. Se on 1930-luku englantilainen perinteinen talo, jossa on upeat marmoriset, tyylikäs taustakuva, ja hyvin … Vähemmän keittiöalueen keskipitkän alueen kuin halusin tämän hinnan.

Silti ihana talo, vaikka!

Huulipuna tonni rahaa. Se on ehdottoman asia. Beth Bongar toteaa, että hän saa Karmic Insight analysoimalla kasvojen ominaisuuksia ja lukemalla huulipunan suudelma.
Tässä on juuri se, miten se toimii: 1) laitat huulipunaa. 2) suudella paperia. 3) Beth kertoo, että WEEPSUP.

Haluan valita tulevaisuuden yksityiskohdat itse, koska en vaatia jotakuta kertomaan minulle, että olen uunettu hullu kissan nainen … että paljon tiedän!

Muissa uutisissa menen jooga perääntyä / luokka tänä iltapäivänä alueellisen äidin ryhmän kanssa, joten toivon olevan ohm-ing ja ooh-ing jossakin vaiheessa tänään, mikä olen erittäin ekstaatinen siitä lähtien Ei ole ollut jooga-luokassa ikäisiä.

MAINOS

Mitä olet tekemässä. Toivottavasti sinulla on suuri, OK? jutellaan pian.

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *