Broadcasting elää Amazonista, se on ihme! Tarton ihmeet Amazon 6-osainen kokoelma, qvc.com yhden päivän yksinoikeudella tulevat 13. helmikuuta 2015

0 Comments

Tervetuloa viidakkoon, vauvalle! Jokainen makeup tässä $ 60 rajoitettu painos kuusi-osainen sarja (seitsemän kappaletta, mukaan lukien meikkipussi) on Tartorin allekirjoitus ihon-lovin ‘ainesosa.

Amazonian savi, kukaan?

MAINOS

Sarja sisältää pullon Maracuja Miracle Foundation (saatavana messuilla, kevyessä, kevyessä, keskipitkällä, ruskealla tai syvällä), putki Lipsurgence nestemäinen lipys berry sävy, levyt lahjakas amazonian savi ripsiväri, kaksi harjaa, a Makeup laukku ja ilmeinen tähti näyttelyssä, Amazonian Clay Eye & Cheek paletti korallijauhe punastumalla ja kuusi viileää jauhemaista eyeshadows.

MAINOS

Blush, kiilto ja ripsiväri ovat minulle standout. Kaikilla kolmella on tuore, luonnollinen näköinen “, olen vain chillaxing minun vapaapäiväni!” Meikki näyttää.

Kuten luomiväri … minulle, valitsen hieman paljon enemmän pigmenttejä, mutta jos pidät melko pelkkää pigmenttejä ja viileitä värejä, löydät ne täällä.

$ 60 Limited Edition Set on qvc.com Exclusive, saatavilla vain yksi päivä, 13. helmikuuta 2015, joten tee muistiinpano Hi Kitty Day Planner -palvelussa, jos olet kiinnostunut.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *