Jätä kommentti mahdollisuus voittaa 50 dollaria Sephora E-lahjakortti! (Päättyy maanantaina)

0 Comments

** Giveaway on suljettu **
Tämä lahja on suljettu, ja voittaja on otettu yhteyttä (onnittelut, Fran !!!), mutta tarkista takaisin lauantaina toiselle Giveawaylle.

Rise ja Shine, ystävä O ‘kaivos! Mikä tapahtuma viikko … Tiedän, että olen ollut eräänlainen incomunicado, mutta halusin viettää loma-aikaa minun lakieni kanssa, ja sitten eilen oli ensimmäinen päiväni käyttäen uutta raskausdiabetes Gizmo / verikokeita ThingAmabob.

Toisin sanoen se oli kiireinen viikko!

MAINOS

Yup, minulla oli diagnosoitu tämän raskauden diabetesta. Se on melko yleistä ja toivottavasti väliaikainen. Paljon aikaa, joka menee pois toimituksen jälkeen, mutta nyt minun täytyy pistää sormea, testaa hieman veren pisaraa ja loki tulokset lääkärin päiväkirjaani neljä kertaa päivässä – kerran aamulla nousun jälkeen, ja Sitten kunkin aterian jälkeen.

Tarkoitan … Se ei ole minun ajatukseni puolueen, ja saan edelleen ahdistusta, kun minun täytyy lyödä itseäni neulalla, mutta sinun täytyy tehdä mitä sinun täytyy tehdä, ya tietää? Korkea verensokeria voi aiheuttaa ongelmia myöhemmin, joten jos minun täytyy testata vereni, nauti siitä, mitä syön jopa paljon tiiviimmin (mitä! Ei paljon enemmän TJ: n tumman suklaata tänä vuonna! Kauhu!) Ja harjoittele hieman enemmän , se on tehty.

Muissa uutisissa … No, minulla ei todellakaan ole muita uutisia. Välilehdet tekevät hyvää. Hän on lähes valmis joulun ostoksilla, ja hän on ollut rakastava elämä viime aikoina, koska El Hub on ottanut hänet varhain aamulla kävelee ulkona, kun se on vielä tumma, joten hän saa käyttää uskomattomia kissaa …

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Muut kuin tämä, olemme vain vakioita. Toivottavasti olet myös.

MAINOS

Vai niin! Niin paljon uutta Mac-ness puhua, erityisesti uusia huulituotteita. Olen ollut huulituotteiden testauskone! Pysy viritetty Deetsille ensi viikolla.

Yksi (1) Sephora EGIFT-kortti, joka koostuu 50 dollaria lähetetystä voittajalle sähköpostitse (kansainväliset lukijat, voit valita 50 dollaria lähettämällä PayPalin sijaan).

Syötä jättämällä alla oleva kommentti.

Avoinna USA: lle ja kansainvälisille lukijoille.

Sinun täytyy olla 18 tai vanhempi päästäksesi (tai muuten aikuisen, joka perustuu paikallisiin lakeihin).

Kommenttisi voi olla mitään ollenkaan, mutta tässä on joitain ideoita, jos olet jumissa:

Mikä on meikki suosikki aikakausi?

Sanotko, että olet vanhanaikainen?

Onko sinulla uudenvuoden päätöslauselmia?

Jotain, mitä haluat kesti kauemmin?

Tee sana – mikä tahansa sana – ja kerro minulle, mitä se tarkoittaa.

Jotain, jota et tekisi miljoona vuotta?

Yksi merkintä per henkilö.

Sinun täytyy käyttää voimassa olevaa sähköpostiosoitetta voittaaksesi.

Giveaway päättyy maanantaina 14. joulukuuta 2015 klo 11:59 (Tyynenmeren aika).

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *