Sunnuntaisin välilehti kissa, meikki ja kauneus blog maskot, vol. 559

0 Comments

Näin pienen Tiaran kohdalla toista päivää ja ajattelin lumihiutaleesta. Hän oli välilehtien pitkäaikaista … Miten sanomme tämä – Kitty kumppani? Muistin, kuinka kauan hän otti hänet Tiffanylle ja sanoi, että hän voisi poimia mitään, mitä hän halusi, mutta kun hän otti kihlasormuksen, välilehdet näyttivät todella hermostuneelta. “Voi, um …” Hän meowed “, kaikki paitsi rengas.” Joten lumihiutale valitsi sen sijaan pienen Tiaran.

Tabs oli hauska suhteista … Hän ei ollut pelaaja, mutta samaan aikaan hän ei koskaan laita sitä lumihiutaleella, vaikka ajattelin, että hänen pitäisi vain siksi, että hän oli niin hyvä kissa. Omistettu, hauska, kaunis ja stellar kitty malli hänen omassa oikeudessaan. He todella työskentelivät useilla Kitty mallinnuskampanjoilla yhdessä, mikä johti juorujen mags spekuloivan, että he menivät naimisiin, mutta he eivät koskaan tehneet.

MAINOS

Kysyin välilehdistä siitä kerran, ja hän sanoi, että hänellä oli liikaa sidottuaan tavanomaiseen suhteeseen, jonka mielestäni olisi ollut totta tiettyyn tutkintoon, mutta mielestäni hän pelkäsi vain hänen sydämensä rikki.

MAINOS

Lumihiutale odotti kärsivällisesti välilehtiä useita vuosia ennen lopulta siirtymistä. Viime kerralla kuulin, hän oli asettunut kissa Royal Lineage Skotlannissa. Luulen, että hän oli herttu tai prinssi tai jotain. En ole aivan varma, mutta hänellä oli linna. Joskus näen kuvia hänestä Royal Gossip Mags Pond.

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *