Origins inkivääri Soufflé sekä tasoitus Soufflé kermavaavu voiteet, samoin kuin Gloomway Grapefruit Body Wash: 3 kehon herkkua voittaa talvikausi blahs

0 Comments

pick-me-ups kylmä aamuisin
Pidän inkivääri napsahtaa, mutta minä inkivääri saufflé. Erityisesti tämä inkivääri soufflé, koska minun ei tarvitse todella kokata sitä, lol!

Tämä soufflé on talvikausi, jota on hyödyntänyt yhtä hyvin kuin vuosia. Se on kermavaahtoa, samoin kuin 35 dollaria alkuperästä.

MAINOS

Olen kahdesti päivässä keho kosteuttava henkilö – kun aamulla, samoin kuin kerran ennen nukkumaanmenoa – samoin kuin olen saanut takaisin käytännössä, jossa on inkivääri saufflé. Tuore, Zingy (mutta ei niinkuin mausteinen) sitruuna sekä inkivääri muistiinpanoja noutakaa minua, samoin kuin kylmissä aamuisin, jokainen bitti asia auttaa saada Ye Olden Engine menossa, ya tietää?

Se on täynnä rikkaat, kosteuttavat kasviöljyjä (oliivi, rypäleensiemeniä, riisijulkaisuja samoin kuin aprikoosin ytimessä), mutta koska se on lyöty, se tuntuu silti kevyt ja pörröinen. Se vie nopeasti ja myös helposti. Se kestää vain muutamia nopeita hieroja, samoin kuin kyllä, tämä on täysin tärkeä, koska kukaan ei laita lapsen nurkassa, samoin kuin kukaan ei halua laittaa Karenia kylmälle kylpyhuoneelle, puoliksi alasti sekä pesemällä lotion hänen jalkoissaan 10 minuuttia hyvin ensin aamulla …

Olen vain sanoa.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Johdonmukaisuus on samanlainen kuin Josie Maranin ilmava Whipped Argan Oil Body Butter. Se ei ole yhtä tiheä kuin Kiehls Creme de Corps Whipped Body Butter, viitteenä.

Joskus vaihdan sen yhdelle alkuperää Fave, tasoitus Soufflé (myös 35 dollaria), joka, kuten inkivääri Soufflé, on myös rikas kuitenkaan pörröinen ja pakattu kasviöljyjen kanssa, mutta se haisee mintaani inkivääri sijasta. (Tallenna, tasoittaa soufflé tuoksua ehdottomasti mitään kuin hammastahnaa minulle. Se on paljon enemmän kuin kuppi tuoretta paypperminttu teetä spiked kanssa oranssi kuori.)

Inkivääri on mukava tuoksu, mutta Minty tasoitus Soufflé on paljon parempi, kun vaatin lisää energisoivaa potkua, kuten harjoittelun jälkeen.

Puhuisin siitä … aloin tehdä hikinen ydinharjoittelu aamuisin (koska joissakin tapauksissa sinun täytyy vain saada sen ja siirtämällä elämääsi, hi), samoin kuin ennen kuin koko kehon kerma asia, Minä vaadin ensimmäiseksi Gloomway GrapeFruit Body Pesula ($ 25), kun olen edelleen suihkussa. Se haisee täsmälleen kuin tuoretta greippiä, samoin kuin kuplat kiitokset minua ylös. Voit myös käyttää sitä kupla kylpy, jos haluat #TreatyoSelf.

Kyse on vähän asioita, tiedät? – Erityisesti näissä aamuissa, kun vaatin kaikki avustajan, jonka voin saada.

Joka tapauksessa, nämä ovat olleet talvikauden aamunormikoni-hoitoa myöhään.

MAINOS

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

P.S. Joulu kylmä on lähinnä läpäissyt, Hooray! On hyvä kyettävä haju kehoni voitelleni uudelleen.

Inkivääri Soufflé Ainesosat
Vesi, Prunus Armeniaca (aprikoosi) Kernelöljy, butyleeniglykoli, zingiberin virkamies (inkivääri) Juuriöljy *, EletTaria Cardamomum Seed Oil *, Coriandrum Sativum (Coriander) Hedelmäöljy *, eukalyptus Globulus Leaf Oil *, Eugenia Caryophyllus (Clove) Bud-öljy *, Citrus Aurantifolia (Lime) Öljy *, Citrus Aurantium Dulcis (oranssi) Kuoriöljy *, Citrus aurantium Bergamia (Bergamot) Hedelmäöljy *, Citrus Grandis (greippi) Kuoriöljy *, Citrus Limon (sitruuna) Kuoriöljy *, Litsa Cubeba Hedelmäöljy *, egenol, linalol, citronellol, sitral, limonene, geranioli, Olea europeatea (oliivi) hedelmäöljy, PEG-100 Stearaatti, etyyliheksyylihydroksi, vitis vinifera (viinirypäle) Siemenöljy, Oryza sativa (Rice) Langallinen , Tribehenin, caprylic / cakrinen / myristinen / stearinen triglyseridi, squalaani, heksyyleeniglykoli, stearyylialkoholi, polysorbaatti 60, bis-diglysceryl polyacylodipaatti-2, kaliumhydroksidi, stearyylialkoholi, isosteariinihappo, steariinihappo, dimecone, karbometti, caprylyl glykoli, dinatrium EDTA, natriumdehydroasetaatti, fenoksi etanoli. *Eteerinen öljy

Smoothing Soufflé ingredients
Water\Aqua\Eau, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Butylene Glycol, Mentha Arvensis leaf Oil*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) peel Oil*, Mentha Viridis (Spearmint) leaf Oil*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) leaf Oil*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Limonene, Citral, Linalool, Citronellol, Eugenol, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Peg-100 Stearate, Ethylhexyl Hydroxystearate, Glyceryl Stearate, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Tribehenin, Squalane, Caprylic/Capric/Myristic/Stearic Triglyceride, Isostearic Acid, Cetearyl Alcohol, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Polysorbate 60, Stearic Acid, Carbomer, Dimethicone, Stearyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Potassium Hydroxide, Hexylene Glycol, Disodium Edta, Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol.

Gloomaway Grapefruit Body laundry & Body bath ingredients
Water\Aqua\Eau, Sodium Laureth Sulfate,Reticulata (Tangerine) Leaf Oil *, Ricinus Communis (Castor) Siemenöljy *, BAROSMA BETULINA Lehtiuute, Citrus Aurantium Dulcis (oranssi) Hedelmäuutteet, mentooli, etyyliasetaatti, limoneeni, liinooli, sitralial, lauramidopropyyli betyleeniglykoli, hypnea muskoriformis


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *